Loading...

Com és una visita?

Les visites són individuals tenen una durada de 50 minuts i consten de:

Anamnesis Mèdica o recollida de dades: On es fa un interrogatori exhaustiu de la persona, motiu de la visita, antecedents patològics en diferents àrees, etc. A la primera visita és important disposar de proves (Rx, TAC, RMNS, analítiques) o d’un informe mèdic que en mencioni els resultats.

Estudi postural: És d’on s’extreu el diagnòstic osteopàtic. Diferents tests dinàmics i estàtics d’observació permeten extreure un pla de tractament.

Tractament: Basat en l’estudi de la persona, en la confluència diagnòstica i en la palpació. L’Osteòpata té un ampli ventall de tècniques a aplicar segons les característiques físiques de la persona, el seu context i la seva personalitat. Tècniques estructurals, viscerals, miofascials, craneosacrals en són un exemple, també consells nutricionals i de qualitat de vida.

Objectius i planificació: L’Osteòpata al final de la visita determina quan creu adient una propera visita. No acostumen a ser massa freqüents, entre unes 3 setmanes i un mes d’interval, excepte en casos aguts que necessitin una visita més propera en el temps. El perquè és molt senzill, busquem una reacció en el cos i, si actuem en ple procés de canvi, estem interrompent el camí. És per aquest motiu que no es fan abonaments de tractaments, o “pressupostos sanatoris”. Cada persona és única en la seva patologia, context, bioquímica, estructura i psicologia.

OsteoMolins forma part del grup de salut Metges de Molins amb l’objectiu de millorar el servei i poder donar resposta a les vostres necessitats en un equip interdisciplinari.

Respondrem a la vostra consulta amb una atenció personalitzada, tenint en compte tots els aspectes que influeixen en el vostre estat de salut, respectant el vostre context morfològic, psicològic i ajudant, si és necessari, amb consells nutricionals i/o aportació de complements.

 

Demana visita

Metges de molins
Passeig del Terraplè, 10. Molins de Rei.
93 668 30 40 / 93 668 63 21
www.metgesdmolins.com

Horaris
De dilluns a divendres de 8h a 13 h i de 15 h a 20 h

Les visites són d’una hora de durada. L’Osteopatia treballa amb un ampli ventall de tècniques, totes elles adaptades a la disfunció i context de la persona.

És molt important per a nosaltres tenir el màxim d’informació sobre el pacient abans de realitzar l’estudi osteopàtic. És per això que demanem que a la primera visita s’aportin proves (Rx, TAC, RMN, etc.) i/o informes mèdics.

Contacte amb l’especialista: