Loading...

Equip

Jèssica Hernández Sánchez

Osteòpata i Fisioterapeuta.
Directora d’OsteoMolins

Fisioterapeuta de formació a la Universitat Ramon Llull Blanquerna (1998-2001) i Osteòpata de vocació a l’Escola Del Concepte Osteopàtic (2006-2012). Formació en Teràpia Reequilibradora de l’Aparell Locomotor (TRAL), Feldenkrais, Diagnòstic en Fisioteràpia, Tècniques Miofascials, fibròlisi diacutània, Postgrau d’Osteopatia en Ginecologia i Obstetrícia i Pediatria. Formació en Nutrició Cel·lular Activa entre d’altres.

Després de molta experiència laboral en medis hospitalaris, centres de rehabilitació a Catalunya i França (de 2001 al 2007), l’any 2007 decideixo obrir la meva primera consulta a Molins de Rei, fugint dels tractaments protocol·litzats i orientada en la recerca de l’origen de la disfunció. No entenc el funcionament del cos disgregat. Tots els sistemes del cos (hormonal, neurològic, múscul-esquelètic, bioquímic, fluídic, etc.) són interdependents. La seva harmonia es tradueix en bon estat de salut.

L’Osteopatia va en la recerca de saber quin sistema no funciona, què està alterant en el cos i esbrinar com ajudar a reequilibrar-lo. Aquest és la meva feina i m’apassiona.

El Novembre de 2015 m’incorporo al Centre Metges de Molins per tal de complementar els meus tractaments en un àmbit interdisciplinari.

Eulàlia Zaballa Camprubí

Fisioterapeuta

Sóc fisioterapeuta des de l’any 2001. El món del mètode Pilates em va fer descobrir un espai quasi inexplorat per mi, el meu cos. Aquest control i equilibri muscular m’eren molt necessaris tant en el trapezi com en l’escalada, esports que em van captivar i em van ajudar a descobrir la importància del gest i la consciència corporal. Em vaig endinsar en aquest treball gràcies al Mètode Mèziéres on vaig aprofundir en els equilibris i desequilibris corporals que ens donen les diferents cadenes musculars. El fet de ser mare, viure un embaràs i el seu postpart, m’endinsen també en l’activitat física durant aquestes diferents fases que viu el cos de la dona.

Les ganes de transmetre aquestes sensacions són les que em porten a fer un treball grupal barrejant les diferents tècniques de control i moviment corporal.

Júlia Zamora Ferrero

Fisioterapeuta

Sóc fisioterapeuta especialitzada en Ginecologia, Obstetrícia, Sexologia, Proctologia, Andrologia, Urologia i Dolor pelvià. He dedicat els últims anys de la meva vida professional, a donar suport i millorar la qualitat de vida d’homes i dones que han presentat una disfunció del sòl pelvià.
Sóc una amant de l’anatomia i inquieta per les noves recerques científiques i de la formació continuada dins d’aquesta branca de la fisioteràpia. Per això, participo de tot tipus de congressos nacionals i formació relacionada amb el món del sòl pelvià.

A OsteoMolins, us atendré, explicaré i aconsellaré sobre tots els dubtes que presenteu, i us oferiré el millor tractament que pugueu necessitar.

Montse Castillo Rebollo

Osteòpata i Fisioterapeuta

Osteòpata formada en l’Escola del Concepte Osteopàtic (Barcelona 2005- 2011) i Fisioterapeuta en Blanquerna (1998), núm. col·legiada 5222. Formació en teràpies manuals (drenatge, fibròlisi diacutània, etc.) osteopatia en ginecologia i obstetrícia.

L’Osteopatia és donar vida al cos, és ajudar a una bona expressió de la postura i veure com influeixen també emocions i nutrició. És un art que requereix gran sensibilitat.

Contacte amb l’especialista: