Loading...

Serveis

Tractaments osteopàtics

Servei de Fisioteràpia que us ajudarà a prevenir, tractar i millorar les diferents alteracions viscerals tant abdominals com del sòl pelvià.

Tractaments per a qualsevol molèstia que afecti la columna vertebral:

 • Cervical: torticoli, contractures, migranya, cefalea, vertigen, etc.
 • Dorsal: esquinç costal, bloqueig vertebral, treball de diafragma, etc.
 • Lumbar: lumbàlgia, ciàtica, hèrnia discal, protrusions, etc.
 • Lesions múscul-esquelètiques: esquinç, tendinitis, problemes de lligaments, accidents de trànsit, caigudes, etc.
 • Lesions esportives
Afectacions dels nervis com ciàtiques, Arnold, cèrvicobraquiàlgies, neuràlgia del trigemin, vertigen, etc.
Hèrnia de hiat, estrenyiment, problemes digestius, incontinència urinària, etc.
 • Embaràs: seguiment de l’embaràs i molèsties a la columna, dolors inguinals, ciàtiques, dolors pèlvics, dorsals, costals…
 • Postpart: incontinència urinària, treball de les cicatrius, reequilibri postural, etc.
 • Nounats: estudi perinatal, luxacions de clavícula, torticoli congènita, dismòrfies, còlics, estrenyiment, dificultat per gatejar, marxa patològica, etc.
 • Infantil: dolors a la columna vertebral, escoliosi, problemes de marxa, alteracions de la postura, etc.
Migranya, cefalea, bruxisme, disfunció ATM, etc.

Fisioteràpia en uro-ginecologia

Servei de fisioteràpia especialitzada que ajuda, tant a homes com dones, a prevenir, tractar i millorar les alteracions d’òrgans i vísceres en l’esfera abdomino-pèlvica.

Incontinència urinària, dolor pèlvic crònic, prolapses, SD, micció no controlada, cirurgies, cicatrius, etc.
Incontinència urinària, post part, cicatrius, etc.
Restrenyiment, disbiosi intestinal, reflux gastroesofàgic, coccigodinia, etc.
Vulvodinia, vaginisme, vestibulitis, disparèunia superficial i profunda, etc.
Classes en grups reduïts dirigides per una fisioterapeuta especialitzada on es fan exercicis per afavorir una bona recta final d’embaràs. En el treball post part es fan exercicis de consciència corporal i treball d’abdominals hipopressius. Es tracta de retornar al cos a un estat d’equilibri després de l’embaràs i el part, tenint en compte si el part ha estat per cesària o vaginal.

Fisioteràpia respiratòria

Servei de fisioteràpia especialitzada que utilitza un conjunt de tècniques manuals per ajudar a drenar mucositats en nadons, infants i adults.

Les tècniques de fisioteràpia es basen en el treball del fluxe respiratori del pacient, ajudat per un fisioterapeuta, per obtenir una permeabilització òptima de les vies aèrees i millorar-ne el benestar,

 • Bronquiolitis
 • Bronquitis
 • Pneumònia
 • Altres patologies respiratòries<s/trong>

 

 • Bronquitis crònica
 • MPOC
 • Altres patologies

 

Espai moviment

Servei enfocat al treball del cos, a la presa de consciència corporal, a la reeducació postural i al treball post part. Organitzat i dirigit per una fisioterapeuta especialitzada. Atenció individual o grupal. Diferents àmbits i objectius de treball.

Treball corporal per tornar a posar el cos en forma després de l’embaràs. Partirem d’un treball hipopressiu però sense deixar de banda la postura corporal de cada una de nosaltres, els canvis que ens haurà produït l’embaràs en el propi cos. Serà un treball global per tornar-nos a sentir còmodes amb nosaltres mateixes.

Grups de màxim 4 persones.

Imprescindible una primera sessió individual on es farà una anamnesi amb la fisioterapeuta i es valorarà la necessitat de fer un tractament individual, si és el cas, amb la fisioterapeuta ginecològica.

Treball d’entrenament global del cos que pretén tonificar i estirar per recuperar l’equilibri muscular perdut en el dia a dia partint d’una bona postura. Utilitza els principis de concentració, control, centralització de la força, precisió, fluïdesa i respiració.

Dirigit a tot tipus de persones que tinguin ganes de treballar el cos des del control corporal. Amb patologia o sense.

Grups de màxim 4 persones.

Imprescindible una primera sessió individual on es farà una anamnesi i una anàlisi de la postura estàtica de la persona. En aquesta primera sessió també es valorarà la necessitat de fer unes sessions individuals per a treballar els diferents principis de Pilates, per a l’adaptació al grup si fos necessari.

Presa de consciència corporal, construcció i control del cos. Percepció de les tensions musculars per millorar el benestar de la persona.

Dirigit a persones que necessitin treballar la mobilitat del seu cos en general.

Grups de màxim 4 persones.

Imprescindible una primera sessió individual on es farà una anamnesi i una anàlisi de la postura estàtica de la persona.

Treball postural basat en exercicis d’estirament actius globals i percepció corporal. Reequilibri de les diferents cadenes musculars i articulars per millorar la postura i disminuir el dolor si existeix. El treball podrà ser individual o en grup segons les necessitats de la persona. Els dos tipus de treball parteixen del Mètode Mézières, on la respiració és essencial per millorar la mecànica toràcica i la postura de la persona.

Dirigit a persones amb dolors vertebrals, lumbàlgies, dorsàlgies, cervicàlgies, escoliosis…
Sessions individuals.

Grups de màxim 4 persones.

Imprescindible una primera sessió individual on es farà una anamnesi i una anàlisi de la postura estàtica de la persona.

Contacte amb l’especialista: